Tencuiala Mecanizata Mesterica Record Ten
Tencuiala Mecanizata Mesterica Record Ten
Tencuiala Mecanizata Mesterica Record...

Tencuiala Mecanizata Mesterica Record Ten

981309622
Stoc disponibil
23,73 lei

(23,73 lei BUC)

cu TVA Produsele se expediează cu ajutorul firmei de curierat DPD pe întreg teritoriul României, de luni până vineri în intervalul orar 9-17 și sâmbătă în intervalul 9-14.

Mortar de tencuire pentru finisarea suprafețelor la interior și exterior, aplicabil mecanizat, cu mașina de tencuit. Nu se utilizează pe suporturi din lemn, metal, materiale plastice sau materiale pe baza de ipsos.

Căutare rapidă

Descriere

Tencuiala mecanizată reprezintă o metodă optimă de protejare a pereților casei. Această se recomandă suprafețelor mari și nu numai. Acest tip de tencuiala îți poate asigura o bună nivelare a pereților într-un timp destul de scurt.

Un alt beneficiu pe care tencuiala mecanizată îl aduce unei construcții este faptul că nu vei avea pierderi de material prea mari. Se poate aplica atât la interior, cât și la exterior. Tencuielile mecanizate se recomandă a se realiza de către un personal calificat, obținând astfel cele mai bune rezultate.

Aceasta se recomandă la orice tip de clădire: rezidențială sau industrială.

Tipuri de tencuială mecanizată:

  • tencuială mecanizată pe bază de ipsos
  • tencuială mecanizată pe bază de var-ciment

Beneficii:

confort termic pereților

permeabile la vaporii de apă

pot fi utilizate și în cadrul sistemelor de încalzire prin pereți

Tencuiala mecanizata Mesterica Record Ten

Ce este?

Mortar de tencuire pentru finisarea suprafețelor la interior și exterior, aplicabil mecanizat, cu mașina de tencuit. Nu se utilizează pe suporturi din lemn, metal, materiale plastice sau materiale pe baza de ipsos.

Caracteristici:

-se folosește în lucrări de tencuire, reparare, finisare

-bună lucrabilitate

-realizarea de suprafețe perfect finisate

Compoziție:

Tencuiala mecanizata Mesterica Record Ten este compusă din: ciment, var, adaosuri minerale și aditivi.

Cum se utilizează?

Conținutul unui sac se introduce în cantitatea de apa indicată. Omogenizarea se va face cu un dispozitiv mecanic echipat cu un ax cu palete, pana la obținerea unei paste omogene. Pasta astfel obținută se lasă la maturat 10 minute și apoi se amestecă din nou. În funcție de tipul și absorbția suportului, acesta se va umezi înainte de aplicarea tencuielii. Mortarul se aplica cu gletiera și se driscuieste cu o drisca din polistiren sau burete, după începerea întăririi. Produsul se poate aplica și mecanizat, cu mașina de tencuit.

AmbalareSac de hartie 30kg
CaracteristiciSe folosete in lucrari de tencuire, reparare si finisare. Buna lucrabilitate. Realizarea de suprafete superfinisate.
DestinatieTencuirea peretilor
Mod de aplicareCu masina de tencuit
Consum orientativ1,3-1,4kg/m2/mm grosime
Timp de punere in opera2,5 - 3 ore
Temperatura punere in operaIntre 5oC si 30oC
Utilizabil12 luni de la data fabricatiei

Specificații tehnice

981309622

Recenzii produs (0)

Nu exista inca recenzii inregistrate

Despre Mesterica

Mesterica este un brand al companiei Sipex.

Anii de experienta in domeniul vanzarii si promovarii materialelor de constructii , de prezenta activa in piata adezivilor si a materialelor dedicate finisajelor in constructii, conduce Sipex Company catre dezvoltarea propriei marci, “MESTERICA”.

Mesterica este un brand care se adreseaza tuturor clientilor care doresc produse al carui raport calitate/pret sa fie in avantajul lor si care asigura suport celor care doresc sa invete cum pot realiza singuri mici lucrari de constructii, amenajari si reamenajari, renovari, decorari, bricolaj, etc.

Mesterica ofera o gama extrem de variata de solutii in constructii: adezivi flexibili pentru montare faianta si gresie, produse pentru pardoseli(sape autonivelanta, amorsa), produse pentru termoizolatii ( adezivi si mase de spaclu, tencuieli decorative, vopsea fatada, grund, polistiren), produse pentru finisare pereti interiori ( gleturi, tinci, mortar, vopsele lavabile, amorse) si multe altele.

16 alte produse se regasesc in aceeasi categorie:

Product added to compare.