Politica SIPEX COMPANY SRL privind

RETURUL PRODUSELOR CUMPARATE
DIN MAGAZINUL ONLINE

Stimati Clienti,

Dorim sa ne asiguram ca serviciile si produsele din magazinul nostru corespund nevoilor si asteptarilor dvs.

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la www.sipex-online.ro si vrei sa renunti la cumpararea acestora si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor.

Potrivit dispozitiilor OUG nr.34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta poti face acest lucru in maxim 14 zile lucratoare.

Pentru noi, este important sa va oferim posibilitatea de a returna produsul/produsele cumparate, daca doriti sa faceti acest lucru.

Consumatorul va trebui sa suporte costul aferent returnarii produselor in caz de retragere.

Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere.

Pentru a face returul, va rugam sa tineti cont de urmatoarele cerinte:

Articolele pot fi returnate in maximum 14 de zile de la cumparare, pe baza bonului fiscal primit la achizitionarea lor.

Produsele trebuie returnate in aceeasi stare in care au fost livrate (complet functionale, nedeteriorate, cu toate componentele si accesoriile inglobate etc.).

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Ambalajul original al produselor trebuie sa fie intact.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta:

Se poate returna orice tip de produs, cu urmatoarele exceptii:

  • Produse cumparate prin comenzi speciale (inclusiv vopsea mixata,etc. ), produse confectionate dupa specificatiile cerute de consumator;
  • Produse susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
  • Articole deteriorate ca urmare a montajului;
  • Produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii lor, inseparabil amestecate cu alte asemenea elemente;

Politica noastra de retur nu face referire la produsele care sunt neconforme în momentul achizitionarii sau al livrarii (nu corespund descrierii facute de vanzator si nu au aceleasi calitati ca si cele pe care vanzatorul le-a prezentat ca mostra).

Totodata, politica noastra nu afecteaza in niciun fel drepturile consumatorului, asa cum sunt ele reglementate de legislatia in vigoare.

Rambursarea sumelor

Rambursarea se va realiza in maxim 14 zile de la data in care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului.

Va asteptam oricand cu placere in magazinele noastre precum si online la adresa www.sipex-online.ro

Product added to compare.