Adeziv si masa de spaclu polistiren Ceresit ThermoUniversal

Adeziv si masa de spaclu polistiren Ceresit ThermoUniversal

981314549
Stoc disponibil
41,26 lei

(41,26 lei BUC)

cu TVA Produsele se expediează cu ajutorul firmei de curierat DPD pe întreg teritoriul României, de luni până vineri în intervalul orar 9-17 și sâmbătă în intervalul 9-14.

Ceresit ThermoUniversal este un mortar adeziv universal pentru lipirea și șpăcluirea plăcilor termoizolante de polistiren.

Căutare rapidă

Descriere

Ceresit ThermoUniversal este un mortar adeziv universal pentru lipirea și șpăcluirea plăcilor termoizolante de polistiren.

Caracteristici Ceresit ThermoUniversal 

 • rezistență la șocuri 
 • aderență puternică la stratul suport 
 • rezistent la îngheț și intemperii 
 • permeabil la vapori 
 • optimizează izolația termică 
 • reduce costurile pentru încălzire

La ce se utilizează?

 • Pentru lipirea și șpăcluirea plăcilor de polistiren. Nu aderă pe polistriren extrudat. 
 • Pentru realizarea stratului de protecție cu inserție de plasă din fibră de sticlă. 
 • Pentru îmbunătățirea izolației termice a pereților exteriori. 
 • Aplicare pe pereți monolitici, suporturi zidărie și suporturi tencuite. 
 • Pentru renovări de fațade

Cum se aplică Ceresit ThermoUniversal?

Mortarul uscat trebuie turnat în cantitatea de apă rece curată și mixat cu o bormașină, până când se obține o masă omogenă fără aglomerări. ThermoUniversal Mortar adeziv universal Pentru lipirea și șpăcluirea plăcilor termoizolante de polistiren

1. Fixarea plăcilor de polistiren Mortarul gata preparat trebuie aplicat cu o mistrie pe conturul plăcii de polistiren în benzi de 3 - 4 cm și în câteva puncte cu diametrul de cca 8 cm pe mijlocul plăcii. Apoi, placa de polistiren va fi presată pe perete, astfel încât mortarul aplicat pe placă să asigure o acoperire de cel puțin 40%. În cazul suprafețelor plane, nivelate, mortarul trebuie aplicat cu o mistrie zimțată cu zimți de 10 ‑ 12 mm. Plăcile de polistiren trebuie apoi aplicate pe perete și montate una lângă cealaltă prin țesere în stilul zidăriei de cărămidă. 

2. Aplicarea masei de șpaclu Mortarul gata utilizat trebuie întins pe suprafața plăcilor de polistiren în strat de 2 - 3 mm cu o gletieră lungă. Plasa din fibră de sticlă trebuie aplicată pe mortarul proaspăt prin suprapunere între fâșii de 10 cm și apoi nivelată cu mistria cu zimți. Următorul strat se va aplica pe proaspăt în grosime de 1 mm. Suprafața trebuie finisată în așa fel încât ochiurile plasei să nu fie vizibile. Materialul proaspăt se poate curăța cu apă, dar odată întărit poate fi curățat numai mecanic.

Specificatii produs:

Ambalare Sac din hartie de 25 kg

Caracteristici Rezistenta la socuri. Aderenta puternica la stratul suport. Rezistent la inghet si intemperii. Permeabil la vapori. Optimizeaza izolatia termica. Reduce costurile pentru incalzire.

Destinatie Realizarea termoizolatiilor

Mod de aplicare Cu mistria dintata si fierul de glet

Consum orientativ 8-9 kg/mp lipire spacluire

Timp de punere in opera 2,5-3 ore

Timp de uscare Lipire: Uscare in 48 ore.

Armare: 2-2,5 ore.

Temperatura punere in opera 5oC pana la 30oC

Utilizabil 12 luni de la data fabricatiei.

Specificații tehnice

981314549

Recenzii produs (0)

Nu exista inca recenzii inregistrate

Despre Ceresit®

Henkel este astazi lider mondial, in Tehnologia Adezivilor.

O parte integranta a acestui sector este divizia de produse chimice pentru constructii. In completarea produselor din categoriile principale - adezivi pentru gresie si faianta, hidroizolatii, termoizolatii pentru locuinte; oferim si o gama variata de produse speciale si sisteme de solutii pentru a raspunde cerintelor industriei si ale specialistilor din constructii. In 1986 Henkel a achizitionat brandul Ceresit, lider in termo si hidroizolatii, la acea vreme.

Ceresit este brandul care are in spate peste 100 de ani de traditie. Aceasta se reflecta in produse inovative ce patrund si se dezvolta pe noi piete, fapt pentru care Ceresit este recunoscut la nivel international drept un brand de top. De peste 100 de ani, Ceresit este partenerul de incredere, indeplinind cerintele industriei de constructii si ale profesionistilor din toata lumea, stabilind totodata si cele mai inalte standarde in domeniu. Calitatea produselor Ceresit este verificata riguros, in stadiul de dezvoltare si productie, acest proces fiind optimizat in permanenta.

Oferind siguranta si calitate clientilor nostri, Ceresit este brandul preferat de meseriasi.

Clientii care au achizitionat acest produs au fost interesati si de:

Clientii care au achizitionat acest produs au fost interesati si de:

16 alte produse se regasesc in aceeasi categorie:

Product added to compare.