Hidroizolatie Ceresit CL 51 “Express”

Hidroizolatie Ceresit CL 51 Express

981302125
Stoc disponibil
122,96 lei

(122,96 lei BUC)

cu TVA Produsele se expediează cu ajutorul firmelor de curierat pe întreg teritoriul României, de luni până vineri în intervalul orar 9-17 și sâmbătă în intervalul 9-14.

Hidroizolația monocomponentă Ceresit CL 51 Express este o hidroizolație flexibilă, care se folosește sub placări de gresie și faianță sau piatră naturală. Ceresit CL 51 este un produs impermeabil, de etanșare a spațiilor cu umiditate mare și permanent umede sau ude. Se utilizează atât la interior, cât și pe pardoseli încălzite, în domeniul casnic.

Căutare rapidă

Descriere

Ce este hidroizolația?

O construcție nu este completă fără hidroizolație. Hidroizolația este acea structură etanșă, continuă și omogenă de protecție a elementelor sau părților de construcție împotriva infiltrațiilor sau exfiltrațiilor apei și a umidității naturale a mediului. Astfel, principala caracteristică a hidroizolației este impermeabilitatea.

În construcții este nevoie de hidroizolație deoarece betonul însuși nu este impermeabil, însă cu ajutorul aditivilor poate deveni hidroizolat.

Hidroizolatie Ceresit CL 51 Express

Hidroizolația monocomponentă Ceresit CL 51 Express este o hidroizolație flexibilă, care se folosește sub placări de gresie și faianță sau piatră naturală. Ceresit CL 51 este un produs impermeabil, de etanșare a spațiilor cu umiditate mare și permanent umede sau ude.

Se utilizează atât la interior, cât și pe pardoseli încălzite, în domeniul casnic. Hidroizolatia Ceresit CL 51 Express se aplică pe suprafețe uscate, rezistente, cu o bună capacitate portantă, stabile, curate, fără decoflor, praf, mizerie sau urme de vopsea, suficient netezită și fără fisuri.

Hidroizolatia Ceresit CL 51 Express, se poate aplica pentru protejarea substraturilor sensibile la umiditate precum:

 • șape anhidrit
 • cu umiditate relativă de < 5%
 • BCA
 • șape de nivelare
 • plăci de gips
 • gips-carton fixate în concordanță cu prevederile producătorilor
 • tencuieli din gips
 • alte substraturi pe bază de gips cu umiditate sub 1%

Caracteristici Ceresit CL 51 Express

 • se folosește pentru interior
 • acoperire a fisurilor
 • flexibilă și impermeabilă
 • permite placarea după 4 ore
 • nu conține solvenți

Cum se utilizează hidroizolația Ceresit CL 51 Express?

Ceresit CL 51 Express se aplică nediluat, cu fierul de glet sau pensula. Pentru obținerea unui strat de protecție impermeabil sunt necesare cel puțin două straturi cu o grosime totală de aproximativ 1,0 mm, aplicate în mod uniform și continuu, fără zone neacoperite sau cu pori. Primul strat se va aplica cu pensula. Stratul al doilea se va putea aplica după aproximativ 1,5 h pe direcție perpendiculară. Ceresit CL 51 Express se aplică nediluat, cu rola sau pensula.

Ambalare Galeata plastic 5 KG
Baza Dispersia de rasini sintetice
Destinatie Pentru etansarea spatiilor cu umiditate, permanent umede si ude, atat la interior, cat si pe pardoseli cu incalzire inglobata EX: bai, bucatarii, dusuri, toalete. In domeniul casnic
Grosimea straturilor Minim 1,0 mm
Timp de pregatire gata de aplicat
Consum orientativ 1,1 Kg/m2
Timp de uscare Primul strat: aprox. 1,5 ore, al doilea strat: aprox. 2 ore.
Impermeabilitatea la apa Permeabilitate la apa presiune: 0,15 MPa, dupa 7 zile fara scurgeri.
Temperatura punere in opera De la 5oC si 25oC
Utilizabil Placare cu faianta dupa aprox. 4 ore de la aplicare celui de-al doilea strat

Specificații tehnice

981302125

Recenzii produs (0)

Nu exista inca recenzii inregistrate

Despre Ceresit®

Henkel este astazi lider mondial, in Tehnologia Adezivilor.

O parte integranta a acestui sector este divizia de produse chimice pentru constructii. In completarea produselor din categoriile principale - adezivi pentru gresie si faianta, hidroizolatii, termoizolatii pentru locuinte; oferim si o gama variata de produse speciale si sisteme de solutii pentru a raspunde cerintelor industriei si ale specialistilor din constructii. In 1986 Henkel a achizitionat brandul Ceresit, lider in termo si hidroizolatii, la acea vreme.

Ceresit este brandul care are in spate peste 100 de ani de traditie. Aceasta se reflecta in produse inovative ce patrund si se dezvolta pe noi piete, fapt pentru care Ceresit este recunoscut la nivel international drept un brand de top. De peste 100 de ani, Ceresit este partenerul de incredere, indeplinind cerintele industriei de constructii si ale profesionistilor din toata lumea, stabilind totodata si cele mai inalte standarde in domeniu. Calitatea produselor Ceresit este verificata riguros, in stadiul de dezvoltare si productie, acest proces fiind optimizat in permanenta.

Oferind siguranta si calitate clientilor nostri, Ceresit este brandul preferat de meseriasi.

16 alte produse se regasesc in aceeasi categorie:

Product added to compare.