Placa 12.5mm gips–carton Rigips® RB tip A

Placa 12.5mm gips–carton Rigips® RB tip A 1200x2000x12,5mm

981301261
Stoc epuizat
32,37 lei
cu TVA

Placa Rigips 12.5mm din gips–carton este o placă normală, cu miez din ipsos alb și înveliș din carton rezistent alb. Este greu combustibilă, nu dăunează sănătății și este cu 4 muchii adâncite. Produsul ajută la reducerea costurilor și accelerează procesul de construire. Utilizarea plăcilor din gips–carton Rigips conduc la îmbunătățirea condițiilor de locuit și la o estetica net superioară.

Căutare rapidă

Descriere

Ce sunt plăcile din gips-carton?

Gips cartonul reprezintă plăci rigide din gips care a fost turnat între doua foi din carton special. Este folosit pentru a construi pereți despărțitori, placări și tavane. În unele cazuri se poate folosi și la exterior pentru placări exterioare și fațade. Printre numeroasele avantaje ale folosirii plăcilor de gips carton, putem enumera: oferă o suprafață netedă, este simplu de montat, se poate utiliza pentru design special, au rezistență la foc și oferă izolare termică și acustică.

Tipuri de gips carton:

  • Gips carton rezistent la foc
  • Gips carton rezistent la umezeală
  • Gips carton bun pentru izolare fonică
  • Gips carton perforat recomandat pentru a izola fonic o încăpere dar și pentru că are un design special
  • Gips carton cu rezistență foarte bună la impact
  • Gips carton pentru fațade – acesta este înrudit cu cel normal, însă este produs special pentru exterior, materialul fiind aditivat suplimentar contra umezelii

Placa 12.5mm gips–carton Rigips® RB tip A, muchie PRO

Ce este?

Placa Rigips 12.5mm din gips–carton este o placă normală, cu miez din ipsos alb și înveliș din carton rezistent alb. Este greu combustibilă, nu dăunează sănătății și este cu 4 muchii adâncite. Produsul ajută la reducerea costurilor și accelerează procesul de construire. Utilizarea plăcilor din gips–carton Rigips conduc la îmbunătățirea condițiilor de locuit și la o estetica net superioară.

La ce se utilizează?

Plăcile din gips–carton Rigips® RB tip A SR EN 520A1:2010, muchie 4 PRO se utilizează în realizarea de tencuieli uscate, fie placări sau structuri metalice, pereți de compartimentare și planșee. Datorită celor 4 muchii adâncite ajută la umplerea golurilor mai ușor, uniform și rapid, cu material de chituire, iar utilizarea benzii de armare din fibră de sticlă previne apariția fisurilor.

Datorită lățimii de 600 mm, plăcile mini sunt ușor de transportat și de montat chiar de o singură persoană. În cazul condițiilor de iluminare moderată nu se mai percep trecerile dintre plăci.

Specificatii produs:

Dimensiuni 1200x2000x12,5 mm

Suprafata 3,12 m2

Masa neta m2 8,13 Kg/m2

Masa 25,37 Kg

Destinatie Placa de gips-carton de 12,5 mm grosime este ideala pentru a construii suprafete drepte, estetice – pereti si plafoane si constructii functionale la interior: masti pentru ascundere tevi, rafturi de depozitare, scafe de lumina etc. in domeniul casnic, birouri, spatii publice interioare si industrial

Clasa de absorbtie a apei: < 10%, clasa H2 conform SR EN 520 A1:2010

Permeabilitate vapori/Coeficient de difuzie μ 10 conform SR EN 12524:2005

Clasa de reactie la foc A2-s1,d0

Rezistenta la foc incombustibil

Coeficient de absorbtie a sunetului α A se vedea documentatia producatorului. Izolarea la sunetul aerian direct este o caracteristica ce depinde de un sistem in ansamblu si nu de un produs izolat.

Specificații tehnice

981301261

Recenzii produs (0)

Nu exista inca recenzii inregistrate

Despre Rigips®

Saint-Gobain Rigips

Divizia Saint-Gobain Rigips, parte a companiei Saint-Gobain Construction Products România, este liderul produselor pe bază de ipsos, o companie ce inovează constant în domeniul amenajărilor interioare, oferind soluții inovatoare şi performante de peste 20 de ani.

Inovaţiile Saint-Gobain Rigips cresc confortul din viaţa oamenilor şi îmbunătăţesc în acelaşi timp calitatea mediului, produsele sale fiind bazate pe roca de gips, o materie primă 100% reciclabilă de un număr infinit de ori, provenită din depozitele naturale de rocă. Produsele din portofoliul Saint-Gobain Rigips îndeplinesc cele mai exigente cerințe de calitate, acestea având o durată de viață similară cu cea a clădirii în care sunt utilizate. Plăcile din gips-carton, gleturile şi tencuielile marca Rigips®, au la bază ipsos natural, o materie primă 100% reciclabilă, impactul asupra mediului înconjurător fiind redus. În plus, acţionează ca o barieră în cazul unui incendiu deoarece moleculele de apă incorporate în material fac produsele incombustibile sau greu combustibile (EuroClase de reacţie la foc A1 sau A2-s1,d0).

Saint-Gobain Rigips România pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de produse performante de înaltă calitate, precum şi soluții complete pentru a răspunde nevoilor de confort termic, acustic, de protecție la umiditate, rezistență la foc, rezistență la impact, dar şi de îmbunătățire a calității aerului interior: plăci din gips-carton şi plăci speciale, profile şi accesorii pentru realizarea structurilor pereților de compartimentare şi a placărilor uscate, o gamă largă de plăci şi structura aferentă pentru tavane false demontabile şi/sau nedemontabile, tencuieli umede pe bază de ipsos natural, materiale de îmbinare şi finisare, precum şi o gamă completă de unelte şi accesorii specifice montajelor sistemelor uscate şi umede.

Pentru mai multe informaţii privind sistemele şi soluţiile Saint-Gobain Rigips, accesaţi www.rigips.ro si www.confortsirenovare.ro

Clientii care au achizitionat acest produs au fost interesati si de:

Clientii care au achizitionat acest produs au fost interesati si de:

16 alte produse se regasesc in aceeasi categorie:

Product added to compare.