CE 40 Gri 2Kg Ceresit chit de rosturi aquastatic

CE 40 Gri 2Kg Ceresit chit de rosturi aquastatic

981302087
Stoc disponibil
28,50 lei

(28,50 lei BUC)

cu TVA Produsele se expediează cu ajutorul firmei de curierat DPD pe întreg teritoriul României, de luni până vineri în intervalul orar 9-17 și sâmbătă în intervalul 9-14.

Ceresit CE 40 este un chit de rosturi de culoare gri, aquastatic și impermeabil. Acesta este un chit de rosturi flexibil, pe bază de ciment, special conceput pentru gresie și faianță. Este format din ciment cu substanțe minerale și polimeri. Chitul de rosturi Ceresit CE 40 aquastatic este rezistent la apă și murdărie și se poate utiliza atât la interior, cât și la exterior și are un aspect extra neted.

Căutare rapidă

Descriere

Chitul de rosturi este un amestec de ciment și plastic menit să fie aplicat între plăcile de gresie și faianță și care nu permite pătrunderea apei în zona respectivă. Chitul de rosturi este folosit pentru finalizarea procesului de montare a plăcilor de gresie sau faianță și contribuie la aspectul final al locuinței tale. Cu ajutorul unui chit de rosturi de calitate, aplicat în mod corespunzător, te poți bucura de protecție împotriva infiltrațiilor de apă.

Chitul de rosturi se utilizează și la rostuirea plăcilor ceramice de pardoseli și pereți, mozaicurilor din sticlă și porțelan. De obicei, chitul este format din ciment alb și plastic colorat, care ajută la formarea culorilor potrivite pentru plăcile de gresie sau faianță pe care le fixează.

Cum alegi culoarea unui chit de rosturi

Pentru un aspect armonios și estetic, alege chitul de rosturi în funcție de culoarea plăcilor ceramice pe care le va fixa. Astfel, trecerea dintre plăci este greu de sesizat, iar culoarea, modelul și aspectul plăcilor ceramice vor fi mai accentuate.

O altă variantă de luat în considerare este să alegi un chit de rosturi în culori contrastante pentru un efect vizual puternic. Astfel, chitul de rosturi va căpăta un rol decorativ. Aceasta este o tehnică modernă, fiind din ce în ce mai întâlnită, însă este bine să vă sfătuiți cu un specialist înainte de a lua o decizie.

CE 40 Gri 2Kg Ceresit chit de rosturi aquastatic

Ce este?

Ceresit CE 40 este un chit de rosturi de culoare gri, aquastatic și impermeabil. Acesta este un chit de rosturi flexibil, pe bază de ciment, special conceput pentru gresie și faianță. Este format din ciment cu substanțe minerale și polimeri.

Chitul de rosturi Ceresit CE 40 aquastatic este rezistent la apă și murdărie și se poate utiliza atât la interior, cât și la exterior și are un aspect extra neted.

Se utilizează pentru chituirea plăcilor de gresie, faianță, a plăcilor de marmură și a plăcilor de piatră naturală pe suprafață verticală sau orizontală. CE 40 Gri 2Kg Ceresit chit de rosturi aquastatic, se aplică între rosturi, cu dimensiuni între: 1 și 8mm.

Caracteristici:

  • rezistent la apă
  • pentru interior și exterior
  • lucrabilitate bună c
  • ulori foarte stabile și uniforme
  • rezistent la mucegai, durabil în timp
  • utilizabil în spații cu umiditate ridicată, pardoseli încălzite, balcoane și terase

Cum se utilizează?

CE 40 se va introduce în cantitatea măsurată de apă rece și curată și se va amesteca cu ajutorul unui mixer electric până la obținerea unei mase uniforme. Amestecați până se obține o culoare uniformă și omogenă. Aplicarea chitului se face cu ajutorul sculelor speciale pentru chituit (gletuitor cu burete). Fasonarea rosturilor proaspăt chituite se poate realiza din momentul în care chitul începe să se întărească, cu un burete umezit.

AmbalareGaleata plastic 2 Kg
Tip ChitChit realizat din ciment cu substante minerale si polimeri, din clasa CG2A W conform SR EN 13888:2009
DestinatiePentru chituirea placilor ceramice, a mozaicurilor de sticla sau portelan, a marmurei si a pietrei naturale, pe pardoseli si pereti, atat la interior cat si la exteriorul cladirilor, EX: bai, bucatarii, dusuri, etc. in domeniul: casnic, birouri, spatii publice si industrial.
Consum orientativIntre 0,5 si 0,7 Kg/m2 in functie de dimensiunea placilor, dimensiunea rosturilor si modul de aplicare.
Determinarea rezistentei la intindere prin incovoiere in conditii normale> 3,5 N/mm2
Determinarea rezistentei la intindere prin incovoiere dupa ciclul de inghet – dezghet> 3,5 N/mm2
Determinarea rezistentei la compresiune, in conditii normale> 15N/mm2
Determinarea rezistentei la compresiune, dupa ciclul inghet-dezghet> 15N/mm2
Determinarea rezistentei la abraziune< 1000 mm3
Contractie< 3 mm/m
Absorbtia de apadupa 30 min. ≤ 2g, dupa 240 min. ≤ 5g
Temperatura punere in operaIntre 5oC si 25oC.
UtilizabilCirculabil dupa 9 ore

Specificații tehnice

981302087

Recenzii produs (0)

Nu exista inca recenzii inregistrate

Despre Ceresit®

Henkel este astazi lider mondial, in Tehnologia Adezivilor.

O parte integranta a acestui sector este divizia de produse chimice pentru constructii. In completarea produselor din categoriile principale - adezivi pentru gresie si faianta, hidroizolatii, termoizolatii pentru locuinte; oferim si o gama variata de produse speciale si sisteme de solutii pentru a raspunde cerintelor industriei si ale specialistilor din constructii. In 1986 Henkel a achizitionat brandul Ceresit, lider in termo si hidroizolatii, la acea vreme.

Ceresit este brandul care are in spate peste 100 de ani de traditie. Aceasta se reflecta in produse inovative ce patrund si se dezvolta pe noi piete, fapt pentru care Ceresit este recunoscut la nivel international drept un brand de top. De peste 100 de ani, Ceresit este partenerul de incredere, indeplinind cerintele industriei de constructii si ale profesionistilor din toata lumea, stabilind totodata si cele mai inalte standarde in domeniu. Calitatea produselor Ceresit este verificata riguros, in stadiul de dezvoltare si productie, acest proces fiind optimizat in permanenta.

Oferind siguranta si calitate clientilor nostri, Ceresit este brandul preferat de meseriasi.

16 alte produse se regasesc in aceeasi categorie:

Product added to compare.