CE 33 Cream 5Kg Ceresit chit de rosturi

CE 33 Cream 5Kg Ceresit chit de rosturi

981310022
Stoc epuizat
32,76 lei

(32,76 lei BUC)

cu TVA

Ceresit CE 33 este un chit de rosturi de culoare cream (crem), folosit pentru gresie și faianță. Oferă un aspect fin, care se poate curăța și prelucra ușor. Este destinat pentru grosimi ale rostului până la 8 mm la placări ceramice.

Căutare rapidă

Descriere

Chitul de rosturi este un amestec de ciment și plastic menit să fie aplicat între plăcile de gresie și faianță și care nu permite pătrunderea apei în zona respectivă. Chitul de rosturi este folosit pentru finalizarea procesului de montare a plăcilor de gresie sau faianță și contribuie la aspectul final al locuinței tale. Cu ajutorul unui chit de rosturi de calitate, aplicat în mod corespunzător, te poți bucura de protecție împotriva infiltrațiilor de apă.

Chitul de rosturi se utilizează și la rostuirea plăcilor ceramice de pardoseli și pereți, mozaicurilor din sticlă și porțelan. De obicei, chitul este format din ciment alb și plastic colorat, care ajută la formarea culorilor potrivite pentru plăcile de gresie sau faianță pe care le fixează.

Cum alegi culoarea unui chit de rosturi

Pentru un aspect armonios și estetic, alege chitul de rosturi în funcție de culoarea plăcilor ceramice pe care le va fixa. Astfel, trecerea dintre plăci este greu de sesizat, iar culoarea, modelul și aspectul plăcilor ceramice vor fi mai accentuate.

O altă variantă de luat în considerare este să alegi un chit de rosturi în culori contrastante pentru un efect vizual puternic. Astfel, chitul de rosturi va căpăta un rol decorativ. Aceasta este o tehnică modernă, fiind din ce în ce mai întâlnită, însă este bine să vă sfătuiți cu un specialist înainte de a lua o decizie.

CE 33 Cream 5Kg Ceresit chit de rosturi

Ce este?

Ceresit CE 33 este un chit de rosturi de culoare cream (crem), folosit pentru gresie și faianță. Oferă un aspect fin, care se poate curăța și prelucra ușor. Este destinat pentru grosimi ale rostului până la 8 mm la placări ceramice. Chitul de rosturi pentru gresie și faianță

Ceresit CE 33 Cream 5Kg se folosește la:

  • rostuirea placărilor ceramice de pardoseală și pereți
  • rostuirea mozaicurilor de sticlă și porțelan
  • la interior în spații casnice, aplicate pe suporturi rigide, nedeformabile

Caracteristici:

  • aspect fin
  • fără contracții
  • suprafață netedă
  • timp de lucru extins
  • pentru plăci ceramice absorbante, porțelanate și mozaic

Cum se utilizează?

Adezivul cu care s-a efectuat placarea trebuie să fie suficient de tare și uscat (1 zi de la punerea în operă). Rosturile trebuie curățate și desprăfuite în prealabil.

Ceresit CE 33 se va introduce în cantitatea măsurată de apă rece și curată și se va amesteca cu ajutorul unui mixer electric până la obținerea unei mase uniforme. După 3 minute se va amesteca din nou. Produsul nu se va amesteca cu alte emulsii. Aplicarea chitului se face cu ajutorul sculelor speciale pentru chituit (gletuitor cu burete).

Fasonarea rosturilor proaspăt chituite se poate face după aproximativ 5 - 10 minute sau din momentul în care chitul începe să se întărească, cu un burete umezit sau cu o gletieră cu burete normal.

Specificatii produs:

Ambalare Sac din PE 5 Kg.

Tip Chit Chit realizat din ciment si rasini din clasa CG2 A conform SR EN 13888:2009.

Destinatie Pentru chituirea placilor ceramice si a mozaicurilor pe pereti si pardoseala in interiorul cladirilor cu o umiditate relativ mica, ex: holuri, camere, etc. in domeniul casnic.

Consum orientativ Intre 0,5 si 0,8 Kg/m2 in functie de dimensiunea placilor, dimensiunea rosturilor si modul de aplicare.

Determinarea rezistentei la intindere prin incovoiere in conditii normale > 2,5 N/mm2

Determinarea rezistentei la intindere prin incovoiere dupa ciclul de inghet – dezghet > 2,5 N/mm2

Determinarea rezistentei la compresiune, in conditii normale > 15N/mm2

Determinarea rezistentei la compresiune, dupa ciclul inghet-dezghet > 15N/mm2

Determinarea rezistentei la abraziune < 1000 mm3

Contractie < 3 mm/m

Temperatura punere in opera Intre 5oC si 25oC

Utilizabil Circulabil dupa 24 de ore

AmbalareSac din PE 5 Kg.
Tip ChitChit realizat din ciment si rasini din clasa CG2 A conform SR EN 13888:2009.
DestinatiePentru chituirea placilor ceramice si a mozaicurilor pe pereti si pardoseala in interiorul cladirilor cu o umiditate relativ mica, ex: holuri, camere, etc. in domeniul casnic.
Consum orientativIntre 0,5 si 0,8 Kg/m2 in functie de dimensiunea placilor, dimensiunea rosturilor si modul de aplicare.
Determinarea rezistentei la intindere prin incovoiere in conditii normale> 2,5 N/mm2
Determinarea rezistentei la intindere prin incovoiere dupa ciclul de inghet – dezghet> 2,5 N/mm2
Determinarea rezistentei la compresiune, in conditii normale> 15N/mm2
Determinarea rezistentei la compresiune, dupa ciclul inghet-dezghet> 15N/mm2
Determinarea rezistentei la abraziune< 1000 mm3
Contractie< 3 mm/m
Temperatura punere in operaIntre 5oC si 25oC
UtilizabilCirculabil dupa 24 de ore

Specificații tehnice

981310022

Recenzii produs (0)

Nu exista inca recenzii inregistrate

Despre Ceresit®

Henkel este astazi lider mondial, in Tehnologia Adezivilor.

O parte integranta a acestui sector este divizia de produse chimice pentru constructii. In completarea produselor din categoriile principale - adezivi pentru gresie si faianta, hidroizolatii, termoizolatii pentru locuinte; oferim si o gama variata de produse speciale si sisteme de solutii pentru a raspunde cerintelor industriei si ale specialistilor din constructii. In 1986 Henkel a achizitionat brandul Ceresit, lider in termo si hidroizolatii, la acea vreme.

Ceresit este brandul care are in spate peste 100 de ani de traditie. Aceasta se reflecta in produse inovative ce patrund si se dezvolta pe noi piete, fapt pentru care Ceresit este recunoscut la nivel international drept un brand de top. De peste 100 de ani, Ceresit este partenerul de incredere, indeplinind cerintele industriei de constructii si ale profesionistilor din toata lumea, stabilind totodata si cele mai inalte standarde in domeniu. Calitatea produselor Ceresit este verificata riguros, in stadiul de dezvoltare si productie, acest proces fiind optimizat in permanenta.

Oferind siguranta si calitate clientilor nostri, Ceresit este brandul preferat de meseriasi.

16 alte produse se regasesc in aceeasi categorie:

Product added to compare.