Sapa autonivelanta Ceresit DH MAXI

Sapa autonivelanta Ceresit DH MAXI

981311060
Stoc epuizat
95,56 lei

(89,44 lei BUC)

cu TVA

Sapa autonivelanta Ceresit DH Maxi destinată traficului intens. Ceresit DH Maxi este o șapă autonivelantă compusă din ciment amestecat cu materiale de umplutură de origine minerală și adaosuri. Acest produs este un material pentru nivelarea unor suprafețe interioare de podea de sub pardoselile generale ale blocurilor de locuințe și clădirilor publice (mochetă de podea, parchet, PVC, linoleum și cauciuc), până la o grosime de maxim 30 mm. Șapa se adresează suprafețelor de tip absorbant și neabsorbant.

Căutare rapidă

Descriere

Ce este o șapă și ce rol are

Calitatea pardoselii depinde foarte multe de șapa folosită. Astfel, acest produs devine indispensabil ca material de construcție pentru orice locuință.

Rolul unei șape este să ofere un strat suport plan și fără denivelări pentru finisajele pardoselilor. Pe lângă acest rol, stratul suport beneficiază de rezistență și calitate de conductor termic tot datorită șapelor.

Șapa este un strat compus din mortar (nisip, pietriș, apă și ciment) care se toarnă peste o suprafață din structura unei construcții - de obicei placa de beton -, cu rolul de a o egaliza sau de a o aduce la un anumit nivel. Șapa poate fi aderentă, turnată direct pe stratul de suport, sau flotantă, atunci cand este turnat pe un strat izolant. Unele șape pot fi finale, altele pot fi folosite ca suport pentru pardoseală. În cazul unei locuințe, de exemplu, pe șapă pot fi montate gresia, parchetul sau linoleumul.

Câte tipuri de șape există?

În funcție de modul de aderență și compoziție există următoarele tipuri de șape:

 • în funcție de modul de aderență: șape flotante și șape autoaderente
 • în funcție de compoziție: șape umede, șape semiumede, șape autonivelante

Sapa autonivelanta Ceresit DH MAXI

Sapa autonivelanta Ceresit DH Maxi destinată traficului intens. Ceresit DH Maxi este o șapă autonivelantă compusă din ciment amestecat cu materiale de umplutură de origine minerală și adaosuri.

Acest produs este un material pentru nivelarea unor suprafețe interioare de podea de sub pardoselile generale ale blocurilor de locuințe și clădirilor publice (mochetă de podea, parchet, PVC, linoleum și cauciuc), până la o grosime de maxim 30 mm. Șapa se adresează suprafețelor de tip absorbant și neabsorbant.

Caracteristici sapa autonivelanta Ceresit DH Maxi:

 • autonivelare
 • se poate folosi atât pentru nivelarea suprafețelor absorbante, cât și a celor neabsorbante
 • fără contracții
 • priză rapidă
 • rezistență la uzură
 • suprafață finală deosebit de netedă
 • circulabil după 6 ore, se poate acoperi după 24-48 ore
 • se poate utiliza în cazul pardoselilor încălzite și
 • pentru parchet pentru aplicare la interior
 • armată cu fibre de celuloză

Ce trebuie să știi despre aplicarea șapei autonivelante Ceresit 68

Pentru prepararea compoziției de nivelare la 5,0-5,5 l de apă rece se adaugă treptat 25 kg (1 sac) de praf, amestecând continuu cu mixerul electric până se obține o compoziție omogenă, fără aglomerări (3-5 minute). Compoziția astfel obținută se lasă 3-4 minute, apoi se amestecă bine încă o dată.

Compoziția preparată trebuie utilizată în 20-25 minute aplicând-o continuu și uniform pe podea. Șapa se toarnă și se întinde folosindu-se o greblă din oțel (gletieră cu dinți deși și subțiri) după care se dezaerează folosind rola de dezaerare. Ceresit DH Maxi este potrivită și pentru aplicarea cu pompa.

Specificatii produs:

Ambalare Sac din hartie de 25 kg

Caracteristici Sapa autonivelanta utilizabila atat pentru nivelarea suprafetelor absorbante, cat si a celor neabsorbante. Fara contractii. Priza rapida. Buna rezistenta finala si la uzura. Suprafata deosebit de neteda.Se poate utiliza la pardoseli incalzite si in vedera aplicarii de parchet masiv.Pentru grosimi de strat intre 3 si 30mm.

Destinatie Pardoseli

Mod de aplicare Cu pieptene pentru sape autonivelante, dezarerare cu rola cu tepi.

Consum orientativ 1,75 kg/m2/mm grosime

Rezistenta la compresiune/medie standardizata min. 30 N/mm2

Timp de punere in opera Cca 20-25 minute de la preparare.

Timp de uscare Circulabila dupa 6 ore

Temperatura punere in opera Intre 5oC pana la 30oC

Utilizabil 9 luni de la data fabricatiei

AmbalareSac din hartie de 25 kg
CaracteristiciSapa autonivelanta utilizabila atat pentru nivelarea suprafetelor absorbante, cat si a celor neabsorbante. Fara contractii. Priza rapida. Buna rezistenta finala si la uzura. Suprafata deosebit de neteda.Se poate utiliza la pardoseli incalzite si in vedera aplicarii de parchet masiv.Pentru grosimi de strat intre 3 si 30mm.
DestinatiePardoseli
Mod de aplicareCu pieptene pentru sape autonivelante, dezarerare cu rola cu tepi.
Consum orientativ1,75 kg/m2/mm grosime
Rezistenta la compresiune/medie standardizatamin. 30 N/mm2
Timp de punere in operaCca 20-25 minute de la preparare.
Timp de uscareCirculabila dupa 6 ore
Temperatura punere in operaIntre 5oC pana la 30oC
Utilizabil9 luni de la data fabricatiei

Specificații tehnice

981311060

Recenzii produs (0)

Nu exista inca recenzii inregistrate

Despre Ceresit®

Henkel este astazi lider mondial, in Tehnologia Adezivilor.

O parte integranta a acestui sector este divizia de produse chimice pentru constructii. In completarea produselor din categoriile principale - adezivi pentru gresie si faianta, hidroizolatii, termoizolatii pentru locuinte; oferim si o gama variata de produse speciale si sisteme de solutii pentru a raspunde cerintelor industriei si ale specialistilor din constructii. In 1986 Henkel a achizitionat brandul Ceresit, lider in termo si hidroizolatii, la acea vreme.

Ceresit este brandul care are in spate peste 100 de ani de traditie. Aceasta se reflecta in produse inovative ce patrund si se dezvolta pe noi piete, fapt pentru care Ceresit este recunoscut la nivel international drept un brand de top. De peste 100 de ani, Ceresit este partenerul de incredere, indeplinind cerintele industriei de constructii si ale profesionistilor din toata lumea, stabilind totodata si cele mai inalte standarde in domeniu. Calitatea produselor Ceresit este verificata riguros, in stadiul de dezvoltare si productie, acest proces fiind optimizat in permanenta.

Oferind siguranta si calitate clientilor nostri, Ceresit este brandul preferat de meseriasi.

16 alte produse se regasesc in aceeasi categorie:

Product added to compare.