Sapa autonivelanta Ceresit DD+

Sapa autonivelanta Ceresit DD

981311223
Stoc epuizat
81,81 lei

(76,57 lei BUC)

cu TVA

Ceresit DD este o șapă autonivelantă destinată traficului intens. Sapa autonivelanta Ceresit DD este un produs pentru nivelarea și netezirea suporturilor absorbante (plăci de beton, șape de ciment și șape din anhidrit). După întărire poate fi acoperită cu: covor PVC, mocheta, linoleum, cauciuc și parchet.

Căutare rapidă

Descriere

Ce este o șapă și ce rol are

Calitatea pardoselii depinde foarte multe de șapa folosită. Astfel, acest produs devine indispensabil ca material de construcție pentru orice locuință.

Rolul unei șape este să ofere un strat suport plan și fără denivelări pentru finisajele pardoselilor. Pe lângă acest rol, stratul suport beneficiază de rezistență și calitate de conductor termic tot datorită șapelor. Șapa este un strat compus din mortar (nisip, pietriș, apă și ciment) care se toarnă peste o suprafață din structura unei construcții - de obicei placa de beton -, cu rolul de a o egaliza sau de a o aduce la un anumit nivel.

Șapa poate fi aderentă, turnată direct pe stratul de suport, sau flotantă, atunci cand este turnat pe un strat izolant. Unele șape pot fi finale, altele pot fi folosite ca suport pentru pardoseală. În cazul unei locuințe, de exemplu, pe șapă pot fi montate gresia, parchetul sau linoleumul.

Câte tipuri de șape există?

În funcție de modul de aderență și compoziție există următoarele tipuri de șape:

  • în funcție de modul de aderență: șape flotante și șape autoaderente
  • în funcție de compoziție: șape umede, șape semiumede, șape autonivelante

Sapa autonivelanta Ceresit DD

Ceresit DD este o șapă autonivelantă destinată traficului intens. Sapa autonivelanta Ceresit DD este un produs pentru nivelarea și netezirea suporturilor absorbante (plăci de beton, șape de ciment și șape din anhidrit).

După întărire poate fi acoperită cu: covor PVC, mocheta, linoleum, cauciuc și parchet. Un avantaj principal este că se întărește foarte rapid și datorită rezistențelor mari este potrivită sub parchetul lipit (grosime DD : minim 3 mm). În plus, are o bună rezistență la scaune cu rotile și încălziri prin pardoseală.

Caracteristici sapa autonivelanta Ceresit DD:

  • întărire rapidă
  • pentru lucrări de parchet
  • rezistență la scaune cu rotile
  • utilizabilă în cazul încălzirii prin pardoseală

Ce trebuie să știi despre aplicarea șapei autonivelante Ceresit DD

Se pune cantitatea predefinită de apă curată într-un vas curat pentru mixare şi apoi se adaugă Ceresit DD. Se amestecă cu un dispozitiv potrivit timp de aprox. 2 minute până când amestecul nu mai prezintă aglomerări. După o perioadă de repaus de 3-5 minute se reamestecă. Șapa se toarnă și se întinde folosindu-se o greblă din oțel (gletieră cu dinți deși și subțiri) după care se dezaerează folosind rolă de dezaerare. Ceresit DD este potrivită pentru aplicarea cu pompa.

Specificatii produs:

Ambalare Sac din hartie de 25kg

Caracteristici Sapa cu intarire rapida. Pentru suprafete ce urmeaza a fi finisate cu parchet.

Rezistenta la presiune punctuala (scaune cu rotile).Utilizabila in cazul incalzirii prin pardoseala. Pentru straturi in grosimi de 0,5-10mm.

Destinatie Pardoseli

Mod de aplicare Cu pieptene pentru sape autonivelante, dezarerare cu rola cu tepi.

Consum orientativ 1,5 kg/m2/mm grosime

Rezistenta la compresiune/medie standardizata min. 30 N/mm2

Timp de punere in opera Cca 20-25 minute de la preparare.

Timp de uscare Circulabila dupa 4 -6 ore

Temperatura punere in opera Intre 5oC pana la 30oC

Utilizabil 9 luni de la data fabricatiei

Ambalare Sac din hartie de 25kg
Caracteristici Sapa cu intarire rapida. Pentru suprafete ce urmeaza a fi finisate cu parchet. Rezistenta la presiune punctuala (scaune cu rotile).Utilizabila in cazul incalzirii prin pardoseala. Pentru straturi in grosimi de 0,5-10mm.
Destinatie Pardoseli
Mod de aplicare Cu pieptene pentru sape autonivelante, dezarerare cu rola cu tepi.
Consum orientativ 1,5 kg/m2/mm grosime
Rezistenta la compresiune/medie standardizata min. 30 N/mm2
Timp de punere in opera Cca 20-25 minute de la preparare.
Timp de uscare Circulabila dupa 4 -6 ore
Temperatura punere in opera Intre 5oC pana la 30oC
Utilizabil 9 luni de la data fabricatiei

Specificații tehnice

981311223

Recenzii produs (0)

Nu exista inca recenzii inregistrate

Despre Ceresit®

Henkel este astazi lider mondial, in Tehnologia Adezivilor.

O parte integranta a acestui sector este divizia de produse chimice pentru constructii. In completarea produselor din categoriile principale - adezivi pentru gresie si faianta, hidroizolatii, termoizolatii pentru locuinte; oferim si o gama variata de produse speciale si sisteme de solutii pentru a raspunde cerintelor industriei si ale specialistilor din constructii. In 1986 Henkel a achizitionat brandul Ceresit, lider in termo si hidroizolatii, la acea vreme.

Ceresit este brandul care are in spate peste 100 de ani de traditie. Aceasta se reflecta in produse inovative ce patrund si se dezvolta pe noi piete, fapt pentru care Ceresit este recunoscut la nivel international drept un brand de top. De peste 100 de ani, Ceresit este partenerul de incredere, indeplinind cerintele industriei de constructii si ale profesionistilor din toata lumea, stabilind totodata si cele mai inalte standarde in domeniu. Calitatea produselor Ceresit este verificata riguros, in stadiul de dezvoltare si productie, acest proces fiind optimizat in permanenta.

Oferind siguranta si calitate clientilor nostri, Ceresit este brandul preferat de meseriasi.

16 alte produse se regasesc in aceeasi categorie:

Product added to compare.