Ceresit CN 68 sapa autonivelanta

Ceresit CN 68 sapa autonivelanta

981302256
Stoc disponibil
56,01 lei

(56,01 lei BUC)

cu TVA Produsele se expediează cu ajutorul firmelor de curierat pe întreg teritoriul României, de luni până vineri în intervalul orar 9-17 și sâmbătă în intervalul 9-14.

Ceresit CN 68 este o șapă autonivelantă destinată traficului casnic, la interior. Sapa autonivelantă Ceresit CN 68 este utilizată pentru nivelarea și egalizarea sapelor de sulfat de calciu, magnezit, asfalt turnat, șapelor cu uscare rapidă, suprafețelor pe baza de ciment, cat și pentru nivelarea straturilor de șapă la clădiri vechi. Ceresit CN 68 asigură o suprafață netedă și omogenă.

Căutare rapidă

Descriere

Ce este o șapă și ce rol are

Calitatea pardoselii depinde foarte multe de șapa folosită. Astfel, acest produs devine indispensabil ca material de construcție pentru orice locuință.

Rolul unei șape este să ofere un strat suport plan și fără denivelări pentru finisajele pardoselilor. Pe lângă acest rol, stratul suport beneficiază de rezistență și calitate de conductor termic tot datorită șapelor.

Șapa este un strat compus din mortar (nisip, pietriș, apă și ciment) care se toarnă peste o suprafață din structura unei construcții - de obicei placa de beton -, cu rolul de a o egaliza sau de a o aduce la un anumit nivel.

Șapa poate fi aderentă, turnată direct pe stratul de suport, sau flotantă, atunci cand este turnat pe un strat izolant. Unele șape pot fi finale, altele pot fi folosite ca suport pentru pardoseală. În cazul unei locuințe, de exemplu, pe șapă pot fi montate gresia, parchetul sau linoleumul.

Câte tipuri de șape există?

 1. În funcție de modul de aderență și compoziție există următoarele tipuri de șape:
 2. în funcție de modul de aderență: șape flotante și șape autoaderente în funcție de compoziție: șape umede, șape semiumede, șape autonivelante

Ceresit CN 68 sapa autonivelanta

Ceresit CN 68 este o șapă autonivelantă destinată traficului casnic, la interior. Sapa autonivelantă Ceresit CN 68 este utilizată pentru nivelarea și egalizarea sapelor de sulfat de calciu, magnezit, asfalt turnat, șapelor cu uscare rapidă, suprafețelor pe baza de ciment, cat și pentru nivelarea straturilor de șapă la clădiri vechi. Ceresit CN 68 asigură o suprafață netedă și omogenă.

Sapa autonivelanta marca Ceresit se poate utiliza și în sistemul de încălzite înglobat în pardoseală, dar doar în spații interioare și uscate.

Caracteristici sapa autonivelanta Ceresit 68:

 • permite realizarea de straturi de până la 10 mm
 • oferă rezistență mare, în timp scurt
 • are un grad mare de aderență
 • oferă finisaj alb mat, de foarte bună calitate
 • furnizează rezistență la fisurare în strat gros

Ce trebuie să știi despre aplicarea șapei autonivelante Ceresit 68

 1. Ceresit CN 68 se aplica în straturi de pana la 20 mm grosime în vederea obținerii unei suprafețe perfect plane anterior acoperirii cu mochetă, pardoseală laminată, covor PVC, linoleum sau plăci ceramice.
 2. Sapa Ceresit CN 68 se poate aplica atat manual cat si mecanizat.
 3. Suprafața suport trebuie sa fie portantă, lipsită de fisuri, crăpături, neînghețată și lipsită de orice impurități ce ar putea afecta aderența.
 4. În cazul aplicării peste suprafețe suport din beton, acesta se va șlefui, aspira și amorsa cu Ceresit R777.
 5. Înaintea aplicării peste suprafețele suport cu încălzire înglobată, se recomandă oprirea încălzirii cu cel puțin 24 de ore, iar repornirea acesteia se va face doar după uscarea completă a șapei.
 6. Nu se recomandă nicio intervenție de uscare a șapei turnate.
 7. Se poate aplica cu ajutorul unui pieptene pentru șape autonivelante.
Ambalare Sac din hartie de 25 kg
Caracteristici Asigura o suprafata neteda si omogena. Se poate folosi pentru grosimi intre 2 si 20mm. Poate fi aplicat pe pardoseli incalzite.
Destinatie Pardoseli
Mod de aplicare Cu pieptene pentru sape autonivelante, dezarerare cu rola cu tepi.
Consum orientativ 1,5 kg/m2/mm grosime
Rezistenta la compresiune/medie standardizata 21 N/mm2 dupa 28 zile
Timp de punere in opera Maxim 40 min. de la preparare.
Timp de uscare Pentru trafic pietonal dupa aproximativ 12 ore.
Temperatura punere in opera Intre 5oC pana la 30oC
Utilizabil 9 luni de la data fabricatiei

Specificații tehnice

981302256

Recenzii produs (0)

Nu exista inca recenzii inregistrate

Despre Ceresit®

Henkel este astazi lider mondial, in Tehnologia Adezivilor.

O parte integranta a acestui sector este divizia de produse chimice pentru constructii. In completarea produselor din categoriile principale - adezivi pentru gresie si faianta, hidroizolatii, termoizolatii pentru locuinte; oferim si o gama variata de produse speciale si sisteme de solutii pentru a raspunde cerintelor industriei si ale specialistilor din constructii. In 1986 Henkel a achizitionat brandul Ceresit, lider in termo si hidroizolatii, la acea vreme.

Ceresit este brandul care are in spate peste 100 de ani de traditie. Aceasta se reflecta in produse inovative ce patrund si se dezvolta pe noi piete, fapt pentru care Ceresit este recunoscut la nivel international drept un brand de top. De peste 100 de ani, Ceresit este partenerul de incredere, indeplinind cerintele industriei de constructii si ale profesionistilor din toata lumea, stabilind totodata si cele mai inalte standarde in domeniu. Calitatea produselor Ceresit este verificata riguros, in stadiul de dezvoltare si productie, acest proces fiind optimizat in permanenta.

Oferind siguranta si calitate clientilor nostri, Ceresit este brandul preferat de meseriasi.

Clientii care au achizitionat acest produs au fost interesati si de:

Clientii care au achizitionat acest produs au fost interesati si de:

16 alte produse se regasesc in aceeasi categorie:

Product added to compare.