Adeziv si masa de spacu polistiren Baumit ProContact

Adeziv si masa de spacu polistiren Baumit ProContact

981310129
Stoc disponibil
47,56 lei

(47,56 lei BUC)

cu TVA Produsele se expediează cu ajutorul firmei de curierat DPD pe întreg teritoriul României, de luni până vineri în intervalul orar 9-17 și sâmbătă în intervalul 9-14.

Adeziv si masa de spacu polistiren Baumit ProContact este un adeziv şi masă de şpaclu pentru plăci termoizolante.

Adeziv mineral pulverulent pe bază de ciment pentru lipirea, şpăcluirea şi înglobarea plasei din fibră de sticlă pentru sisteme termoizolante. Produs verificat conform agrementului tehnic naţional, şi, în sistem, în conformitate cu ETAG 004 - Ghidul european de agrementare a sistemelor termoizolante. Element component al sistemului termoizolant: Baumit ProSystem.

Descriere

Adeziv si masa de spacu polistiren Baumit ProContact

Adeziv si masa de spacu polistiren Baumit ProContact este un adeziv şi masă de şpaclu pentru plăci termoizolante.

Adeziv mineral pulverulent pe bază de ciment pentru lipirea, şpăcluirea şi înglobarea plasei din fibră de sticlă pentru sisteme termoizolante. Produs verificat conform agrementului tehnic naţional, şi, în sistem, în conformitate cu ETAG 004 - Ghidul european de agrementare a sistemelor termoizolante. Element component al sistemului termoizolant: Baumit ProSystem.

La ce se utilizează?

Mortar adeziv, pentru interior şi exterior. Pentru lipirea plăcilor termoizolante pentru faţade din polistiren expandat EPS sau vată minerală. Masă de şpaclu armată pentru înglobarea plasei din fibră de sticlă. Poate fi utilizat şi pentru şpăcluirea suprafeţelor de beton şi a tencuielilor minerale.

Compoziția: Ciment, răşină sintetică, nisipuri, adaosuri.

Caracteristici:

  • aderenţă foarte bună la suport,
  • flexibilitate ridicată,
  • lucrabilitate excelentă,
  • permeabil la vapori,
  • rezistenţă la şoc foarte bună,
  • impermeabil,
  • cu aplicare uşoară,
  • manuală şi mecanizată.

Cum se aplică?

Aplicare manuală: Metoda cordon perimetral-puncte: Lipirea se va face cu ajutorul cordonului perimetral şi a punctelor. Cantitatea de adeziv aplicată este în funcţie de abaterea de planeitate a suportului şi grosimea stratului de adeziv (cca. 1 cm până la 2 cm), astfel încât suprafaţa de contact la suport să fie de min. 40%. În jurul marginilor plăcii se va face un cordon perimetral cu lăţime de 5 cm, iar în mijlocul plăcii se vor aplica 3 puncte de lipire de dimensiunea unei palme. Neplaneităţile de până la /-10 mm pot fi preluate de stratul de adeziv, grosimea maximă a stratului de adeziv este de 2 cm.

Metoda de lipire continuă: Pe suporturi plane adezivul poate fi aplicat continuu, cu şpaclul cu dinţi de 10 mm, direct pe placa termoizolantă. În acest caz se pot prelua abateri de planeitate ale suportului până la max. 5 mm.

Aplicare mecanizată: Aplicarea adezivului se execută cu pistolul direct pe placa termoizolantă sau prin metoda continuă, sub forma de cordon cu o lăţime de 5 cm şi o distanţă de 10 cm pe stratul suport

Specificatii produs:

Ambalare sac din hartie de 25kg.

Caracteristici Aderenţă foarte bună la suport, flexibilitate ridicată, lucrabilitate excelentă, permeabil la vapori, rezistenţă la şoc foarte bună, impermeabil, cu aplicare uşoară, manuală şi mecanizată.

Destinatie Realizarea termoizolatiilor

Mod de aplicare Cu mistria dintata si fierul de glet sau mecanizat

Consum orientativ Lipire polistiren cca. 4,0 - 5,0 kg/m 2

Şpăcluire polistiren cca. 4,0 - 4,5 kg/m 2

Lipire vata minerală cca. 5,0 kg/m 2

Şpăcluire vată minerală cca. 7 kg/m 2 2 (nivelare 3,0 kg/m ; şpăcluire armată 4,0 kg/m )

Timp de punere in opera

Aproximativ 1,5 ore

Timp de uscare Minim 2-3 zile pentru lipire

Temperatura punere in opera 5oC pana la 35oC

Utilizabil 12 luni de la data înscrisă pe ambalaj, , răcoros, ferit de îngheţ, în ambalajul original, nedesfăcut

Ambalaresac din hartie de 25kg.
CaracteristiciAderenţă foarte bună la suport, flexibilitate ridicată, lucrabilitate excelentă, permeabil la vapori, rezistenţă la şoc foarte bună, impermeabil, cu aplicare uşoară, manuală şi mecanizată.
DestinatieRealizarea termoizolatiilor
Mod de aplicareCu mistria dintata si fierul de glet sau mecanizat
Consum orientativLipire polistiren cca. 4,0 - 5,0 kg/m 2 Şpăcluire polistiren cca. 4,0 - 4,5 kg/m 2 Lipire vata minerală cca. 5,0 kg/m 2 Şpăcluire vată minerală cca. 7 kg/m 2 2 (nivelare 3,0 kg/m ; şpăcluire armată 4,0 kg/m )
Timp de punere in operaAproximativ 1,5 ore
Timp de uscareMinim 2-3 zile pentru lipire
Temperatura punere in opera5oC pana la 35oC
Utilizabil12 luni de la data înscrisă pe ambalaj, , răcoros, ferit de îngheţ, în ambalajul original, nedesfăcut

Specificații tehnice

981310129

Recenzii produs (0)

Nu exista inca recenzii inregistrate

Despre Baumit

Baumit România este o societate comercială cu capital austriac, parte a grupului Schmid Holding Industrie, unul dintre cei mai mari producători europeni de materiale de construcţii.

Marca austriacă pentru materiale de construcţie, întemeiată în 1988, Baumit se situează, la nivel european, în Top 3 producători de materiale de construcţie. Baumit oferă o paletă deosebit de bogată şi inovativă de produse pentru faţade, tencuieli, şape, cât şi produse pentru amenajarea curţilor – sisteme verificate şi îmbinate în mod optim.

În România Baumit este considerat promotor al sistemului termoizolant pentru faţade. În acest moment Baumit comercializează în România 4 tipuri de sisteme termoizolante pentru faţade: Baumit open, Baumit Star, Baumit Pro, Baumit Duo.

Baumit România este în prezent percepută ca o firmă caracterizată atât prin calitatea şi constanţa produselor fabricate, cât şi prin competenţa şi expeditivitatea serviciilor în plan tehnic şi logistic oferite partenerilor de afaceri.

16 alte produse se regasesc in aceeasi categorie:

Product added to compare.

Selectează locația
cea mai apropiată de tine

La acest moment, acoperim 37 de județe prin 12 centre logistice.
Selectând cel mai apropiat centru logistic îți putem asigura cel mai rapid și ieftin transport