Colorarea de către client
a vopselelor lavabile și a tencuielilor
cu pasta de colorare Meșterică Mix Color

Atunci când se decid a folosi această variantă, clienții trebuie avertizați asupra modului în care fac încorporarea și omogenizarea pastei de colorare în produsul ce urmează a fi colorat.

De asemenea, trebuie să li se precizeze că atunci când au două cantități diferite din același produs și trebuie să obțină același cod de culoare, să respecte proporțiile pentru fiecare cantitate.

Cel mai mare avantaj al colorării profesioniste (cu ajutorul mașinii de colorare) este că
numărul de culori și tonuri de culoare obținute este nelimitat

în funcție de experiența și imaginația specialiștilor noștri în colorare.

Colorarea pe mașină
de colorare

Pe care ne place să o numim colorare profesionistă, se realizează pe trei tipuri de echipamente de colorare , puse la dispoziție de doi importanți parteneri ai noștri respectiv : Henkel și Dufa, cea dea treia funcționând pentru colorarea produselor proprii aflate sub brand-ul Mesterica.

Toate acestea reprezintă trei sisteme diferite ce conțin dispersii, tencuieli decorative și pastele profesionale de colorare aferente fiecărui echipament. În acest fel Sipex Company reușește să realizeze o foarte largă gamă de culori din colecții internaționale cunoscute cum ar fi: MD Color, RAL, Caparol 3 D, NCS, BauMit Life, etc.

Principalul avantaj al colorării pe mașina de colorare este că se poate efectua aceeași culoare pentru orice tip și cantitate de vopsea lavabilă, sau tencuială decorativă. Orice ton de culoare are o rețeta unică pe un anume tip de material și poate fi memorată de către programul de colorare, putând astfel fi folosită oricând pentru același client sau pentru oricare altul care-și dorește această culoare.

Product added to compare.

Selectează locația
cea mai apropiată de tine

La acest moment, acoperim 37 de județe prin 12 centre logistice.
Selectând cel mai apropiat centru logistic îți putem asigura cel mai rapid și ieftin transport