Plăți securizate

Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata:

Transfer bancar /
ordin de plata

Online cu card bancar
prin EuPlatesc

Numerar/cash
la livrare

Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, in urma plasarii comenzii veti primi prin email informatiile necesare efectuarii platii.

Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda Dvs, sub forma unei confirmari de comanda, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) si se efectueaza prin intermediul sistemului "3D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

In urma aprobarii tranzactiei, veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda Dumneavoastra.

Product added to compare.

Selectează locația
cea mai apropiată de tine

La acest moment, acoperim 37 de județe prin 12 centre logistice.
Selectând cel mai apropiat centru logistic îți putem asigura cel mai rapid și ieftin transport