Sipex este puntea de legătură între producătorii de materiale de construcții și firmele care pun în opera produsele și soluțiile complete oferite de aceștia. Împărțită în mai multe departamente specializate, echipa Sipex coordonează proiectele de la început până la finalizare, dispunând de o gamă completă de resurse și pachete de produse care să îi susțină o activitate permanentă.

În parteneriat cu:

Compania SIPEX

Înființată în 1997, Sipex Company se concentrează de la început, pe piața distribuției de produse pentru amenajări interioare și finisaje în construcții.

Sediul social al companiei este în localitatea Ariceștii Rahtivani(Prahova), având o suprafață totală de 21.000 mp alcătuită din birouri, spații de depozitare, platforme mașini.

Sipex își demonstrează capabilitatea de a presta servicii care satisfac cerințele clienților și reglementările aplicabile, reușind certificarea și menținerea Sistemului Integrat de Management Calitate – Mediu – Sănătate și Securitate Ocupațională, conform SR EN ISO 9001, SR EN ISO 14001, OHSAS SR EN ISO 18001 cu organismul german de certificare TÜV Thüringen e.v., din 2007.

Poziționarea geografică favorabilă, infrastructura de transport existentă – drumuri și parcul auto propriu fac posibilă livrarea în condiții optime, pe întreg teritoriul țării

12 centre logistice

Ploiești, București, Focșani, Suceava, Craiova, Cluj, Piatra Neamț, Pantelimon, Timișoara, Odorhei, Vâlcea și Iași

Propriul parc auto

113 autovehicule din care, 59 de autoutilitare care asigură transportul și livrarea la timp pentru clienții noștri

Echipă extinsă

187 de angajați, structurați pe diferite nivele organizaționale, în fiecare centru logistic.

SIPEX oferă soluții complete clienților săi:

Operativitate în preluare și livrare comenzi

Diversitate de produse

Consultanță tehnică specializată prin echipă tehnică proprie – la alegerea de către clienți a materialelor necesare lucrărilor, din punct de vedere cantitativ, cât și calitativ și asistență tehnică la lucrările de amenajări interioare

Pachete și soluții tehnice personalizate pe proiecte cuprinzând o gamă completă de produse

Suport logistic, prin rețeaua de depozite, platforme logistice și echipă de vânzări în teren. Prin flota de camioane și utilaje specializate în transportul și manipularea mărfurilor grele, echipate cu macarale hidraulice și tracțiune integrală, putem deservi și proiecte în locații mai greu accesibile

Servicii specializate pentru firme de construcții, proiectanți, comercianți și arhitecți sau alți specialiști care contribuie la realizarea proiectelor de construcție sau renovare prin produse, expertiză, tehnici, echipamente sau forță de vazare.

Servicii de colorare computerizată (în fiecare centru logistic) în care funcționează mașini de colorat tencuieli decorative, vopsele de dispersii și alchidice în peste 3000 de nuanțe.

Cursuri de pregătire – pentru echipele firmelor de construcții, privind folosirea și punerea în opera corect, a materialelor

Eficiență prin utilizarea de sisteme automatizate de vânzare

Beneficiile alegerii SIPEX

Acoperire de piață și capacitatea de distribuție mare – susținută de centrele logistice din Ploiești, București, Focșani, Suceava, Craiova, Cluj, Piatra Neamț și Iași (parc auto propriu, laboratoare de colorare, consultanță de specialitate)

Gama diversificată de materiale pentru finisaje în construcții și de soluții în amenajări interioare, necesare pentru finalizarea unei construcții: de la produse uzuale până la produse speciale sau profesionale, specifice acestui domeniu, pe care doar anumiți furnizori le pot oferi.

Punte de legătură între producătorii de materiale de construcții și firmele care pun în operă produsele și soluțiile complete oferite de aceștia.

Calitate superioară a serviciilor conexe oferite suplimentar activității de distribuție (informare profesională și consultanță tehnică adresată atât specialiștilor, cât și clienților, laborator de colorare)

Capabilitatea de a reprezenta și promova produsele unui furnizor nou pe piață din România atât pe parte comercială și tehnică cât și din punct de vedere logistic și distribuție.

Product added to compare.

Selectează locația
cea mai apropiată de tine

La acest moment, acoperim 37 de județe prin 12 centre logistice.
Selectând cel mai apropiat centru logistic îți putem asigura cel mai rapid și ieftin transport