CT 240  Aditiv pentru accelerarea întăririi și uscării rapide  100ML

CT 240 Aditiv pentru accelerarea întăririi și uscării rapide 100ML

981310900
Stoc epuizat
16,04 lei

(14,78 lei BUC)

cu TVA

CT 240 Winter este un aditiv pentru accelerarea întăririi și uscării rapide a straturilor de tencuială și vopsea în condiții de temperaturi scăzute. Ceresit 240 este un aditiv pentru acoperiri cu tencuieli în strat subţire ca cele acrilice, siliconico-silicatice, siliconice și silicatice, pe bază de latex, vopsea grund și vopsele acrilice, siliconice și silicatice.

Căutare rapidă

Descriere

Ce este CT 240 și la ce se utilizează?

CT 240 Winter este un aditiv pentru accelerarea întăririi și uscării rapide a straturilor de tencuială și vopsea în condiții de temperaturi scăzute.

Ceresit 240 este un aditiv pentru acoperiri cu tencuieli în strat subţire ca cele acrilice, siliconico-silicatice, siliconice și silicatice, pe bază de latex, vopsea grund și vopsele acrilice, siliconice și silicatice.

Acesta accelerează întărirea și uscarea tencuielilor și vopselelor Ceresit în condiţii de temperatură scăzută și umiditate ridicată a aerului. Aditivul permite efectuarea lucrărilor în perioade reci ale anului (toamna sau primăvara) când temperatura pe timpul nopţii scade sub 0°C.

Caracteristici Ceresit CT 240:

  • permite efectuarea lucrărilor în condiţii de temperatură scăzută și umiditate ridicată a aerului
  • ușor de aplicat
  • nu afectează proprietăţile celorlalte materiale componente

Cum se utilizează CT 240 aditiv pentru accelerarea întăririi și uscării rapide?

CT 240 WINTER trebuie să fie adăugat în tencuieli și vopsele, după colorare și imediat înainte de utilizarea lor.

Pentru tencuieli aditivul trebuie utilizat în următoarele proporţii: 100 ml / 25 kg de produs (1 bidon); pentru vopsele și amorse: aproximativ 50% din volumul ambalajului, și anume 50 ml / 15l de vopsea sau 15 kg de vopsea grund (1/2 din volumul bidonului).

După o amestecare adecvată (aprox. 1 min) materialul este gata pentru aplicare. Produsul astfel aditivat este rezistent la temperaturi mai mici de 0°C, după 6 - 8 ore de la aplicare (temperatura de 2°C, umiditate: 80%).

Produsele Ceresit, pe bază de dispersie, aditivate cu CT 240 WINTER, pot fi aplicate atunci când temperatura aerului și a solului este cuprinsă între 0°C și 15°C și umiditatea aerului peste 90%. Aderenţa materialului la suport depinde de condiţiile atmosferice de aplicare: temperatura și umiditatea aerului.

Specificații tehnice

981310900

Recenzii produs (0)

Nu exista inca recenzii inregistrate

Despre Ceresit®

Henkel este astazi lider mondial, in Tehnologia Adezivilor.

O parte integranta a acestui sector este divizia de produse chimice pentru constructii. In completarea produselor din categoriile principale - adezivi pentru gresie si faianta, hidroizolatii, termoizolatii pentru locuinte; oferim si o gama variata de produse speciale si sisteme de solutii pentru a raspunde cerintelor industriei si ale specialistilor din constructii. In 1986 Henkel a achizitionat brandul Ceresit, lider in termo si hidroizolatii, la acea vreme.

Ceresit este brandul care are in spate peste 100 de ani de traditie. Aceasta se reflecta in produse inovative ce patrund si se dezvolta pe noi piete, fapt pentru care Ceresit este recunoscut la nivel international drept un brand de top. De peste 100 de ani, Ceresit este partenerul de incredere, indeplinind cerintele industriei de constructii si ale profesionistilor din toata lumea, stabilind totodata si cele mai inalte standarde in domeniu. Calitatea produselor Ceresit este verificata riguros, in stadiul de dezvoltare si productie, acest proces fiind optimizat in permanenta.

Oferind siguranta si calitate clientilor nostri, Ceresit este brandul preferat de meseriasi.

16 alte produse se regasesc in aceeasi categorie:

Product added to compare.