Hidroizolatie flexibila bicomponenta Ceresit CR 166

Hidroizolatie flexibila bicomponenta Ceresit CR 166

981302149
Stoc epuizat
455,42 lei

(455,42 lei BUC)

cu TVA

Ceresit CR 166 este o hidroizolație flexibilă, bicomponentă, pe bază de ciment, pentru etanșarea suprafețelor fisurate ale clădirii și la elementele structurale. Ceresit CR 166 este concepută pentru etanșarea la apă și la umezeală a substraturilor minerale. Poate fi folosită atât pentru etanșarea exterioară, cât și pentru cea interioară a substraturilor deformabile și nedeformabile.

Căutare rapidă

Descriere

Hidroizolație se numește o structură etanșă, continuă și omogenă de protecție a elementelor sau părților de construcție împotriva infiltrațiilor și/sau exfiltrațiilor apei și/sau a umidității naturale a mediului.

De ce este necesară hidroizolația?

Printre riscurile pe care le implică o baie neizolată corespunzator se numără: apariția igrasiei și a mucegaiului desprinderea finisajelor deteriorarea instalațiilor scăderea rezistenței betonului inundarea altor camere sau a vecinilor (dacă stai la bloc)

Hidroizolatie flexibila bicomponenta Ceresit CR 166

Ceresit CR 166 este o hidroizolație flexibilă, bicomponentă, pe bază de ciment, pentru etanșarea suprafețelor fisurate ale clădirii și la elementele structurale.

Caracteristici Ceresit CR 166 hidroizolatie flexibila:

  • impermeabilă
  • flexibilă
  • rezistență la îngheț
  • acoperă fisuri de până la 1mm
  • protejează armătura din beton

La ce se utilizează amorsa Ceresit CR 166 ?

Ceresit CR 166 este concepută pentru etanșarea la apă și la umezeală a substraturilor minerale. Poate fi folosită atât pentru etanșarea exterioară, cât și pentru cea interioară a substraturilor deformabile și nedeformabile.

Poate fi utilizată la lucrări industriale cum ar fi: construcții subterane, stații de epurare, spații de colectare a apei menajere, turnuri de răcire, bazine de apă potabilă (cu adâncimea de până la 50 m).

De asemenea, produsul CR 166 poate fi folosit la protecția și etanșarea straturilor minerale a lucrărilor civile cum ar fi: terase, balcoane, piscine.

Cum se aplică hidroizolația flexibilă bicomponentă Ceresit CR 166?

Se toarnă dispersia de rășină sintetică (componenta B) într-un vas de amestecare, se adaugă pulberea (componenta A) după care se agită cu un burghiu electric până când amestecul este omogen, fără aglomerări.

Înainte de utilizare, CR 166 se va lăsa să se matureze timp de 5 până la 10 minute și apoi se amestecă din nou. Mai întâi se aplică un strat generos de CR 166 cu o bidinea, astfel încât suprafața să fie acoperită în totalitate. Pentru pensulare trebuie adăugat 1,5 - 2 l de apă.

Al doilea strat se va aplica cu fierul de glet în grosimea specifică aplicației. Dacă este necesar, se va aplica un strat suplimentar (al treilea cu menţiunea că grosimea totală a straturilor să nu depășească 3 mm.). Straturile ulterioare se aplică numai când cele anterioare sunt deja întărite, dar încă umede.

Specificații tehnice

981302149

Recenzii produs (0)

Nu exista inca recenzii inregistrate

Despre Ceresit®

Henkel este astazi lider mondial, in Tehnologia Adezivilor.

O parte integranta a acestui sector este divizia de produse chimice pentru constructii. In completarea produselor din categoriile principale - adezivi pentru gresie si faianta, hidroizolatii, termoizolatii pentru locuinte; oferim si o gama variata de produse speciale si sisteme de solutii pentru a raspunde cerintelor industriei si ale specialistilor din constructii. In 1986 Henkel a achizitionat brandul Ceresit, lider in termo si hidroizolatii, la acea vreme.

Ceresit este brandul care are in spate peste 100 de ani de traditie. Aceasta se reflecta in produse inovative ce patrund si se dezvolta pe noi piete, fapt pentru care Ceresit este recunoscut la nivel international drept un brand de top. De peste 100 de ani, Ceresit este partenerul de incredere, indeplinind cerintele industriei de constructii si ale profesionistilor din toata lumea, stabilind totodata si cele mai inalte standarde in domeniu. Calitatea produselor Ceresit este verificata riguros, in stadiul de dezvoltare si productie, acest proces fiind optimizat in permanenta.

Oferind siguranta si calitate clientilor nostri, Ceresit este brandul preferat de meseriasi.

Clientii care au achizitionat acest produs au fost interesati si de:

Clientii care au achizitionat acest produs au fost interesati si de:

16 alte produse se regasesc in aceeasi categorie:

Product added to compare.