Ceresit CN 85 Turbo liant pentru sapa

Ceresit CN 85 Turbo liant pentru sapa

981302258
Stoc epuizat
67,02 lei

(60,85 lei BUC)

cu TVA

Ceresit CN 85 Turbo este un liant hidraulic pentru producerea șapelor de bază de ciment cu întărire rapidă, prin amestecul cu agregate de 0-8 mm granulometrie. Șapele preparate cu Ceresit CN 85 TURBO au o întărire rapidă și contracții reduse.

Căutare rapidă

Descriere

Ceresit CN 85 Turbo liant pentru sapa

Ceresit CN 85 Turbo este un liant hidraulic pentru producerea șapelor de bază de ciment cu întărire rapidă, prin amestecul cu agregate de 0-8 mm granulometrie. Șapele preparate cu Ceresit CN 85 TURBO au o întărire rapidă și contracții reduse. Liantul pentru șape Ceresit CN 85 TURBO se poate folosi în următoarele situații:

  • la șapele în care se înglobează sisteme de încălzire prin pardoseală.
  • pentru renovari, în special pentru refacerea șapelor pe bază de ciment existente care trebuiesc utilizate într-un timp scurt.
  • pentru producerea șapelor cu întărire rapidă folosite ca suport în cazul placajelor cu piatra naturală, marmură sau granit, evitandu-se astfel patarea plăcilor.

Caracteristici liant pentru sapa Ceresit CN 85 Turbo:

  • pentru interior și exterior
  • întărire rapidă
  • circulabil după 6 ore
  • recomandat pentru lucrări de renovare
  • poate fi acoperit după 24 de ore
  • acoperire cu parchet după 5-7 zile
  • se poate aplica mecanizat

Cum se aplică liantul pentru sapa Ceresit CN 85 Turbo?

Ceresit CN 85 poate fi preparat mecanizat sau în betonieră de şantier. În funcţie de clasa de rezistenţă dorită, se utilizează Ceresit CN 85 în raport de 1:8 cu agregate de granulaţie 0-8 mm, din care 70% agregate de 0-4 mm şi 30% pietriş de 4-8 mm.

Raport de amestec pentru un mixer de 100 l este : 20 kg CN 85 , 140 -160 kg agregat şi 8 până la 10 l de apă (în funcţie de umiditatea agregatului).

Aplicarea şapei se face în proces continuu: preparare, aplicare, nivelare (manuală sau mecanizată). După începerea prizei, nu se mai diluează cu apă si nici nu se mai amestecă cu material proaspăt.

Este recomandat ca în timpul aplicării, şapa să fie compactată prin presare. Pentru suprafeţe întinse, se va lucra pe porţiuni care pot fi acoperite cât timp amestecul este încă lucrabil. A nu se amesteca cu orice alţi aditivi, lianţi sau alte produse pe bază de ciment.

Ambalare Sac din hartie de 20kg
Caracteristici Pentru interior si exterior. Asigura intarirea rapida. Este circulabil dupa 3 ore. Poate fi acoperit dupa 24 ore.Se poate aplica mecanizat.
Destinatie Pardoseli
Mod de aplicare Cu mistrie pentru aplicarile domestice , masina de aplicat sape, apoi lisare cu dreptar ori lipa.
Consum orientativ 20 - 25 kg/m2/cm grosime
Timp de punere in opera Intre 40 si 60 minute de la prepararea cu apa.
Timp de uscare Pentru trafic pietonal dupa aproximativ 12 ore.
Temperatura punere in opera Intre 5oC pana la 30oC
Utilizabil 6 luni de la data fabricatiei

Specificații tehnice

981302258

Recenzii produs (0)

Nu exista inca recenzii inregistrate

Despre Ceresit®

Henkel este astazi lider mondial, in Tehnologia Adezivilor.

O parte integranta a acestui sector este divizia de produse chimice pentru constructii. In completarea produselor din categoriile principale - adezivi pentru gresie si faianta, hidroizolatii, termoizolatii pentru locuinte; oferim si o gama variata de produse speciale si sisteme de solutii pentru a raspunde cerintelor industriei si ale specialistilor din constructii. In 1986 Henkel a achizitionat brandul Ceresit, lider in termo si hidroizolatii, la acea vreme.

Ceresit este brandul care are in spate peste 100 de ani de traditie. Aceasta se reflecta in produse inovative ce patrund si se dezvolta pe noi piete, fapt pentru care Ceresit este recunoscut la nivel international drept un brand de top. De peste 100 de ani, Ceresit este partenerul de incredere, indeplinind cerintele industriei de constructii si ale profesionistilor din toata lumea, stabilind totodata si cele mai inalte standarde in domeniu. Calitatea produselor Ceresit este verificata riguros, in stadiul de dezvoltare si productie, acest proces fiind optimizat in permanenta.

Oferind siguranta si calitate clientilor nostri, Ceresit este brandul preferat de meseriasi.

16 alte produse se regasesc in aceeasi categorie:

Product added to compare.